Μονάδα Λόγου & Γραφής

Υπηρεσίες

Περισσότερα

Υπηρεσίες

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται στον χώρο μας αλλα και απομακρυσμένα με ειδικά εργαλεία τηλεδιάσκεψης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Εν λόγω Π. Γρηγορίου Ε 18 Αχαρνές .Τ.Κ. 13671 .Τηλ. 210 2322602 .Email. info@enlogo.gr Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00 έως […]

Περισσότερα

Μονάδα Λόγου & Γραφής

Η μονάδα λόγου & γραφής Εν λόγω λειτουργεί από το 2007 παρέχοντας υπηρεσίες Λογοθεραπείας , Εργοθεραπείας, Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης. 

Στεκόμαστε στο πλευρό σας με στόχο την διάγνωση και αντιμετώπιση των διαταραχών που δυσκολεύουν την αναπτυξιακή εξέλιξη παιδιών και εφήβων. 

Η συνεργασία της διεπιστημονικής ομάδας που αποτελείται από Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Ψυχολόγους και Παιδοψυχιάτρους, μαζί με τις σύγχρονες και συνεχώς εξελισσόμενες επιστημονικές τεχνικές και μεθόδους, τόσο για την διάγνωση – αξιολόγηση όσο και για την αντιμετώπιση των διαταραχών – δυσκολιών, φέρνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα , την αποκατάσταση.

Η μονάδα βρίσκεται στην βόρεια πλευρά της Αθήνας στην περιοχή Κόκκινος Μύλος του δήμου Αχαρνών. Στεγάζεται στο ισόγειο και πρώτο όροφο ενός νεόκτιστου διώροφου  κτιρίου και διαθέτει άνετο πάρκιγκ.  Η γραμματεία της Μονάδας Λόγου & Γραφής Εν λόγω λειτουργεί από τις 14:00 έως 21:00 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία.


Υπηρεσίες


Δωρεάν Αξιολόγηση!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουεμ σήμερα μια Δωρεάν αξιολόγηση για το παιδί σας!